top of page

Lyt her:

Secrets Of The Mouintain - Julie Ben Semmane "Songs made in Bardo"
00:00 / 00:00
Opening Of A Flower - Julie Ben Semmane "Songs made in Bardo"
00:00 / 00:00
Heart-Song - Julie Ben Semmane "Songs made in Bardo"
00:00 / 00:00

Køb "Songs made in Bardo" her:

 "Songs made in Bardo"

”Songs made in Bardo” er indspillet med vokal tilsat syngeskåle, chimes, windchimes og andre klang-instrumenter fra Nepal og Malaysia.

Sangene er skrevet i det øjeblik de blev indspillet og er en inspiration til nærvær, ro og dyb kreativ energi.

"I 2016 fødte jeg min datter og alting ændrede sig. Hvis jeg ikke havde følt mig så afhængig af mad og et tag over hovedet, kunne jeg have droppet alt arbejde, musik, teater og forfatterskab for blot at sidde og kigge på dette lille mirakel.

Lige pludselig var dette lille menneske det vigtigste og eneste i verden – jeg var sågar klar på at få 10 mere af slagsen. (Dette ændrede sig dog efter at hormon-dagene havde lagt sig.)

Som sagt forsvandt mit kunstneriske fokus fuldstændigt og med det mener jeg at jeg var fuldstændig ligeglad med alle kunstneriske mål jeg nogensinde havde sat mig! Moderskabets greb havde fanget mig og jeg elskede det!

Dette førte dog til at noget nyt voksede frem. Noget der var så ægte og nøgent at det til at starte med føltes grænseoverskridende. Frem voksede dette album. Et helt og aldeles nøgent og lyslevende album. Indspillet i lyset af netop alt dette."

Hvad er ”Bardo”?

Ordet ”Bardo” er tibetansk og betyder ”imellem to” – altså et mellemrum. Min inspiration kommer fra det buddhistiske reinkarnations-begreb – det at udvikle sig imellem to stadier. Det kan være imellem to liv, imellem to dage (i søvnen), imellem ind- og udånding. Det kan også være ved et forfriskende nys, et brusebad eller et kærligt knus. Kort sagt kan dette mellemrum opstå overalt hvor der er vilje til at give slip på noget gammelt og hoppe op på et nyt plan. Dette album er skrevet i sådan et stadie.

Køb albummet her:

 

iTunes: 

 

https://geo.itunes.apple.com/us/album/songs-made-in-bardo/1434422696?mt=1&app=music

 

 

bottom of page