Bardo - der hvor regnbuen er

SKU 1
kr129,00
In stock
1
Product Details

Debutroman: ”Bardo – der hvor regnbuen er” af Julie Ben Semmane

Hvad nu hvis døden var helt anderledes end vi troede? Hvis vi egentlig kom hjem når vi døde? Hvis livet på jorden blot var en del af en lang rejse? Hvad nu hvis…?

Forfatter og musiker Julie Ben Semmane udgiver sin debutroman ”Bardo – der hvor regnbuen er” der handler om hovedpersonen Anne der dør og lige pludselig befinder sig et helt andet sted! Hvor er hun? Hvorfor er hun der? Og hvad skal hun gøre nu?

Et sanseligt og lyst eventyr om døden og det der kommer bagefter… for hvad nu hvis…?

Julie Ben Semmane & Bardo

Julie Ben Semmane er uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium. Da hun læste på sin kandidatuddannelse, dykkede hun ned i musik med tibetanske syngeskåle. Igennem historisk research af hvordan disse syngeskåle havde været brugt igennem tiderne, stødte Julie på det tibetanske ord ”Bardo” som på dansk betyder ”Mellem to”. ”Bardo” er også ifølge tibetansk buddhisme det sted man kommer hen efter døden og inden genfødsel. Julie blev inspireret af de eventyrlige og udviklende muligheder der kunne opstå sådan et sted og fik idéen til historien. Hun startede med at skrive idéen som et teaterstykke med meditativ musik som senere hen udviklede sig til denne roman.

Save this product for later

Julie Ben Semmane mail@juliebensemmane.dk

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon