OM 

JULIE BEN SEMMANE

”Jeg drages af historien, muligheden for historien og skabelsen af historien. Jeg inspireres af det usagte, det imellem og den ægte skønhed. Renheden, mystikken og det eventyrlige er store komponenter i min kreativitet og jeg drages mod at gøre det til en helhed. En ægte og sand helhed.

I alt mit arbejde om det indebærer musik, romaner eller teater, er jeg inspireret af eventyrlighed! Jeg har bosat mig på landet med den mest eventyrlige udsigt og inspirerende natur og i alt hvad jeg foretager mig, spiller eventyrligheden og mystikken en stor rolle…. Hemmelighederne… forestillingerne… at få publikum, lytterne eller læserne til at åbne op for noget… en hemmelighed, en emotion, en holdning… jeg drives af eventyret og mystikken og i mit univers ender det selvfølgelig altid godt :-)”

Mit navn er Julie Ben Semmane og jeg er pt 35 år. Jeg er oprindeligt uddannet rytmisk sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium, men har i de seneste år dykket ned i det skrevne ords magi. Jeg elsker eventyr, mystik og dybde pakket ind i skønhed og lethed og dette afspejler sig helt sikkert i både min musik og mit forfatterskab.

Jeg beskæftiger mig primært med meditativ musik for både voksne, børn og babyer og dette kommer til udtryk i min dagligdag hvor jeg som musiker og sangerinde medvirker i alt fra meditative koncerter og babykoncerter til teater for voksne og børneteater.

Dette år 2020/2021 bliver dog et lidt anderledes år, da jeg for første gang udgiver en roman: ”Bardo – der hvor regnbuen er”.

2020/2021 er også året hvor jeg går på barsel fra august og dette betyder at der ikke vil være nogle meditative koncerter før om et år. Babykoncerterne starter jeg langsomt op med igen fra november 2020 sammen med min egen lille baby-dreng :-)

Jeg håber du vil tage et lille lyt til musikken på min hjemmeside og måske et lille kig i min roman:-)

God fornøjelse :-)

- Julie Ben Semmane 2021