top of page

OM 

JULIE BEN SEMMANE

”Jeg drages af historien, muligheden for historien og skabelsen af historien. Jeg inspireres af det usagte, det imellem og den ægte skønhed. Renheden, mystikken og det eventyrlige er store komponenter i min kreativitet og jeg drages mod at gøre det til en helhed. En ægte og sand helhed.

I alt mit arbejde om det indebærer musik, romaner eller teater, er jeg inspireret af eventyrlighed! I alt hvad jeg foretager mig, spiller eventyrligheden og mystikken en stor rolle…. Hemmelighederne… forestillingerne… at få publikum, lytterne eller læserne til at åbne op for noget… en hemmelighed, en emotion, en holdning… jeg drives af eventyret og mystikken og i mit univers ender det selvfølgelig altid godt :-)”

 

 

Mit navn er Julie Ben Semmane og jeg er 36 år. Jeg er oprindeligt uddannet rytmisk sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium, men har i de seneste år dykket ned i det skrevne ords magi. Jeg elsker eventyr, mystik og dybde pakket ind i skønhed og lethed og dette afspejler sig helt sikkert i både min musik og mit forfatterskab.

 

Jeg arbejder primært med meditativ musik i forskellige former og for både børn og voksne. Jeg elsker at tage rundt og spille meditative koncerter og se hvordan musikken og lydene påvirker de lyttende lige gyldigt om de er nyfødte, vuggestuebørn, skolebørn, voksne eller ældre. Mine instrumenter og meditative sang inspirerer til ro, nærvær og umiddelbarhed og jeg elsker at blande alle disse ingredienser og skabe en musikalsk, meditativ oplevelse.

Jeg håber at se dig til en af mine koncerter!

- Julie Ben Semmane 2022

bottom of page