Opening Of A Flower - Julie Ben Semmane "Songs made in Bardo"
00:00 / 00:00

OM

 

Velkommen til min hjemmeside :-)

Mit navn er Julie Ben Semmane og jeg er uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Jeg beskæftiger mig primært med sang og musik samt at skrive – både musik, romaner og teater.

Dette var den korte udgave :-) Her følger den lidt længere:

Igennem min uddannelse på konservatoriet fik jeg mulighed for at dykke ned i arbejdet med improvisatorisk sang samt tibetanske syngeskåle og andre klang-instrumenter og sjove lyde fra hele verden.

Dette åbnede en helt ny verden for mig! 

I dag arbejder jeg med en del forskellige ”grene”. Jeg kobler dog ofte de forskellige ”grene” sammen og én ”gren” inspirerer mig ofte til at lave noget i en anden ”gren”:

  • Meditativ musik og koncerter – sammen med alle mine instrumenter, laver jeg meditativ musik. I 2018 udgav jeg albummet ”Songs made in Bardo” – en slags inspiration til indre ro. Albummet egner sig specielt godt til yoga og meditation. Læs mere og lyt til albummet her.

 

       Udover dette, arbejder jeg med meditativ musik som                koncertform. Til koncerten ligger folk ned på yogamåtter        med et tyndt tæppe over sig. Ofte er disse koncerter i                forskellige yoga-sammenhænge rundt omkring i hele              Danmark.          

       Læs mere om de meditative koncerter her. 

  • Babykoncerter og ”Danske Vuggeviser” – sammen med alle mine skønne instrumenter, laver jeg også musik for de helt små – babyerne og deres barslende mødre eller fædre. Det er en helt speciel stemning at lave musik for babyer – hver en lyd er helt ny og spændende og jeg nyder at blande smukke vuggeviser med små intermezzoer af lydlandskaber der stimulerer de ”små’s” nysgerrighed: Fx lyden af vand, lyden af noget der rasler, knitrer eller bliver knust.

       Læs mere om babykoncerterne her.

       Da jeg selv gik på barsel med min datter, fik min kæreste        en gave fra en ven. Det var en cd med vuggeviser fra hele        verden. Min datter forelskede sig fuldstændigt i cd’en og          kunne ligge på gulvet, pakket godt ind i tæpper, og lytte          til hele cd’en flere gange om dagen. Efter en barsel på              næsten et år, begyndte jeg at trænge til nogle nye                      vuggeviser, men med samme afslappende stemning og

       energi som den gamle. Jeg søgte på nettet, men kunne              intet finde. Jeg bestemte mig derfor for at lave et sådan            album med danske vuggeviser når jeg på et tidspunkt              havde overskud OG gerne inden barn nr. 2, så jeg i det              mindste havde 2 cd’er jeg kunne skifte imellem. NU er              det så sket – albummet er indspillet og klart og parat til          at blive udgivet d. 30. september 2019!

       Læs og lyt mere her.

  • Roman – For 5-6 år siden skrev jeg et mini-teaterstykke i forbindelse med min afslutningsopgave som udsprang af min inspiration for det tibetanske begreb ”Bardo” der på tibetansk betyder ”mellem to” – altså et mellemrum. Jeg var fascineret af alle de muligheder et mellemrum i livet kunne give og gøre. At vi selv kunne skabe os de mellemrum, men også at vi nogen gange blev givet et mellemrum. Et rum til at dykke ned, søge og skabe for derefter at komme op igen og føle sig fornyet og gennemfrisk. Teaterstykket og musikken dertil blev skrevet og jeg satte et punktum. INDTIL min kæreste i forbifarten over opvasken en dag sagde: ”Du burde skrive den som en roman.” JA! DET skulle jeg! Og jeg startede lige med det samme – dér for 5-6 år siden. Jeg blev efterfølgende gravid og tænkte at jeg ville skrive den færdig i min barsel (jeg griner stadig af den tanke) – for hvad lavede jeg mon i min barsel? Kiggede på min baby, opvask, bleer, baby, opvask, bleer, lidt søvn, osv, osv – det sidste jeg overhovedet tænkte på, var at skrive min roman færdig. MEN…. Nu er tiden kommet – den helt rigtige tid….og udgivelsen er blevet sat…til…januar 2020!! 

  • Teater – Ja, så skete der også lige det, at efter jeg havde skrevet teaterstykket færdig til mit afslutningsprojekt på konservatoriet, tog jeg en tur forbi Teater Katapult i Århus og fremlagde mit stykke. Teater Katapult var med på idéen og vi arbejdede videre og videre…og videre…og videre… og så fik vi endelig støtte til forestillingen! Juhuu! Det hele kommer til at munde ud i forestillingen ”Anna, Walk With Me” i marts 2020.

       Læs mere her.

  • Børneteater – Mine smukke instrumenter er også med mig når jeg er musiker i forestillingen ”Tommelise” hos "Børneteatret Det Rullende Eventyr". Et dejligt eventyr som bliver krydret med de  afslappende lyde fra mine klang-instrumenter….OG selvfølgelig også en lille tromme der spiller når musen synger sin rengøringssang, men det må du se næste gang ”Tommelise” kommer forbi din børnehave ;-)

       Læs mere om ”Tommelise” og

       "Børneteatret Det Rullende Eventyr" her.

  • Gospel – som kontrast til mit virke som meditativ musiker, ELSKER jeg at stimulere og åbne op for min indre energibombe og tage rundt og lave gospel workshops og undervise unge og gamle i glæden ved gospel. 

 

Minsandten om ikke 2019/2020 er og bliver et frugtbart år med masser af skønne projekter. Følg endelig med her på min hjemmeside eller på facebook/instagram :-)

 

Kærlig hilsen fra Julie

2019