top of page

"Danske vuggeviser - afslapning for babyer og deres forældre"

Cover - Danske Vuggeviser.jpg

Vuggevisernes magi

”Jeg ligger på et blødt tæppe på gulvet. Vasketøjet ligner et farverigt bjerglandskab, køkkenet er et bevis på 7 måltider der kun delvist er spist og der er legetøj, amme-indlæg og stofbleer overalt! Men jeg ligger her….sammen med min baby! Min bløde lille skabning af et barn! Hun ligger ovenpå mig og dufter af….af MIT barn! Mit mirakel! Jeg synger rolige vuggeviser for hende og hun slapper af når hun hører min stemme. I stilheden i mellemrummene hører jeg hendes små babylyde og hendes vejrtrækning bliver roligere indtil hun tilsidst falder i søvn på mit bryst.”

 

Albummet

”Danske Vuggeviser- med Julie Ben Semmane” er et album fyldt med danske vuggeviser i roligt tempo til babyer, deres forældre samt gravide. Albummet er specialdesignet til at give ro med instrumenter som sang, klokkespil, kalimba, syngeskåle, windchimes, marimba, rainstick, chimes, kontrabas, violin, guitar, klaver, fløjte og naturlyde. 

Vuggeviserne er kendte, danske vuggeviser, en enkelt ny samt instrumentale numre skabt til at skabe ro hos baby.

Put din baby i dejlige tæpper, lav dig selv en kop varm the og nyd øjeblikket imens din baby får en afslappende lydoplevelse.

Lyt til smagsprøver her:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb albummet på iTunes.

Musikere:

 

Julie Ben Semmane: Sang, kor, klokkespil, kalimba, syngeskåle, windchimes, marimba, rainstick, chimes (1-13) og klaver (13).

Jonas Kongsted Frederiksen: Violin (6) og mandolin (11).

Søren Østergaard Pedersen: Kontrabas (2, 5 og 6).

Mads Klindt: Klaver (4, 8 og 9).

Eva Østergaard: Fløjte (5 og 8).

John Powell: Guitar (1).

Jacob Schjødt Worm: Mix og mastering.

 

 

 

Tak til:

 

Søren Østergaard Pedersen, Mads Klindt, Jonas Kongsted Frederiksen, Eva Østergaard, Middelfart Musikskole for lån af marimba, Eva Østergaard for lån af kalimba, John Powell for all your recording help/mics and guitar, Jacob Schjødt Worm for tryllestøv i form af mix og mastering, Pernille Majcherik Præstegaard for markedsføring og Biljana Petrovic for cover-tegning.

Smagsprøve på "Solen Er Så Rød, Mor" fra albummet "Danske vuggeviser med Julie Ben Semmane" - Julie Ben Semmane
00:00 / 00:00
Smagsprøve på "Klatremusens Vuggevise" fra albummet "Danske Vuggeviser med Julie Ben Semmane" - Julie Ben Semmane
00:00 / 00:00
bottom of page